Δυνατότητα άμεσης παρακολούθησης της αποδοτικότητας των προϊόντων σε εργοστάσια
Δυνατότητα παρακολούθησης της αποδοτικότητας των προϊόντων σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα
Ακριβής ζύγιση με φορτίο από ανοξείδωτο χάλυβα
Έλεγχος και αξιολόγηση δεδομένων βασισμένα σε PLC
Δυνατότητα παρακολούθησης όλων των δεδομένων από τον υπολογιστή
Δυνατότητα ιστορικής αναφοράς
Γραφικές αναφορές αποδοτικότητας
Δυνατότητα προσθήκης όσων ζυγών επιθυμείτε στο σύστημα
Υπολογισμός αποδοτικότητας σύμφωνα με την είσοδο και την έξοδο
Συναγερμός σε περίπτωση μετρήσεων εκτός ορίων
Επιτρέπει τον διαχωρισμό του αλευριού που έχει αναμειχθεί με πίτυρο. Χάρη στην ταχεία περιστροφή και τις παλέτες στο εσωτερικό, αποτρέπει την απώλεια αλευριού διαχωρίζοντας το αλεύρι από το πίτυρο.
Το γωνιακό σχήμα της ειδικά κατασκευασμένης μπλούζας διασφαλίζει ότι τα μάτια παραμένουν ανοιχτά όλη την ώρα. Ο ρότορας έχει ισορροπηθεί. Έτσι, εξασφαλίζεται αθόρυβη λειτουργία.
Ο κινητήρας είναι τοποθετημένος στο κάτω πόδι. Ο κινητήρας, οι τροχαλίες και οι ιμάντες καλύπτονται με τη βοήθεια ενός προστατευτικού φύλλου, αποτρέποντας την εμφάνιση εργατικών ατυχημάτων. Ο ρότορας είναι στερεωμένος και στις δύο πλευρές με χυτές ρουλάντες. Το προϊόν που χτυπιέται από τον ρότορα εξάγεται μέσω του διάτρητου φύλλου.
ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ ΟΜΟΓΕΝΗ ΤΡΟΠΟ. ΤΟ ΣΩΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΦΥΛΛΟ ΠΑΧΟΥΣ 4-5 mm ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΟΝΗΡΑΒΔΗ ΑΜΕΣΗΣ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΧΙΑ-ΦΛΑΞΕΔΑ ΠΙΠΕΡΙΑ. Η ΓΕΜΙΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΠΙΕΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΜΙΣΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΕΡΟΠΙΠΕΡΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΩ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΡΟΤΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΕΙΩΤΗΡΑ. Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΥ ΜΕΙΩΤΗΡΑ ΚΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΥ ΜΙΓΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ. ΜΙΑ ΔΙΠΛΗ ΣΠΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΞΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΕΙΓΝΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΜΟΓΕΝΗ ΜΟΡΦΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΙΞΗΣ.
Πίτσα έτοιμη σε 2 λεπτά
Μεγάλη σε μέγεθος, μικρή σε τιμή. Ανάβει και θερμαίνεται σε 10 λεπτά, μετά μόνο 2 ακόμα για να ψηθεί μια πίτσα.
Μπορείς επίσης να το αγοράσεις με το Καρότσι κουζίνας + επέκταση αντί για το στάνταρ. Καπάκι βαμμένο καφέ σκουριά - Μπροστινό βαμμένο μαύρο - Αυτόνομο καρότσι βαμμένο μαύρο.
Διαθέσιμη η πόρτα με γυαλί.
Αναγκαστική ανόπτηση; Χρησιμοποιείται σε εγκαταστάσεις παραγωγής αλεύρου για να παρέχει υψηλή περιεκτικότητα σε υγρασία στο σιτάρι σε συντομότερο χρονικό διάστημα και με λιγότερο νερό.
Χρησιμοποιείται για να δώσει έντονη και τυποποιημένη προετοιμασία στο σιτάρι. Το σιτάρι που θα υγρανθεί εισέρχεται στην είσοδο της μηχανής με αυτόματο έλεγχο.
Η είσοδος του νερού ελέγχεται από έναν ηλεκτρονικό ή μηχανικό μετρητή ροής. Το σιτάρι και το νερό εισέρχονται στη μηχανή ταυτόχρονα.
Παρέχει 5% ανόπτηση ακόμη και στην πιο σύντομη απόσταση.
Αναγκαστική ανόπτηση; Έχει σχεδιαστεί για να προσθέτει (προετοιμάζει) τη μεγαλύτερη ποσότητα νερού στο σιτάρι. Τα κύρια σώματα, κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από μέταλλο, είναι εύκολα αφαιρούμενα.
Ο ρότορας αποτελείται από πολλές παλέτες διανομής πάνω του.
- Το σιτάρι και το νερό αναμειγνύονται σε όλο το σώμα χάρη στις παλέτες στον ταχέως περιστρεφόμενο ρότορα. Με αυτή τη δυνατότητα, εκτελεί τη διαδικασία ανόπτησης με την επιθυμητή ταχύτητα εφαρμόζοντας ισχυρή τριβή, τρίψιμο και πίεση στο σιτάρι. Είναι δυνατή η επίτευξη υψηλών ικανοτήτων με αυτή τη μηχανή.
Συστήματα μαγειρέματος υπό κενό για την καλύτερη ποιότητα προϊόντος I Συσκευές μαγειρέματος για μαρμελάδες - Οι ειδικοί της KASAG είναι ειδικοί στην κατασκευή συσκευών μαγειρέματος και βιομηχανικών συστημάτων μαγειρέματος για την παραγωγή μαρμελάδας, γλυκό του κουταλιού, κομπόστα και ζελέ. Οι υψηλές απαιτήσεις προϊόντων, οι ειδικές απαιτήσεις στην επεξεργασία πηκτίνης, η βέλτιστη κοκκομετρία και οι σύντομες χρόνοι διαδικασίας, ξυπνούν το πάθος μας.
Προσαρμόζουμε κάθε φορά τις λύσεις μας στους πελάτες, κατασκευάζοντας ατομικές ή αρθρωτές εγκαταστάσεις που ικανοποιούν στο μέγιστο τις απαιτήσεις τους.
Η ευέλικτη λύση δύο τύπων μαγειρέματος: άμεσο, έμμεσο ή και τα δύο.
Η φωτιά μπορεί να ανάψει απευθείας στο τζάκι που βρίσκεται μέσα στην κάμερα μαγειρέματος, ή στην κάμερα καύσης που βρίσκεται από κάτω. Με την τοποθέτηση μιας σχάρας στην ίδια την κάμερα μαγειρέματος, αποκτάται ένα δεύτερο ράφι για την ταυτόχρονη τοποθέτηση πολλών τηγανιών.
Έτσι, η φωτιά μπορεί να ανάψει απευθείας στην κάμερα μαγειρέματος ή στην ξεχωριστή κάμερα καύσης, ή και στις δύο ταυτόχρονα, ανάλογα με την προτίμηση, με το πλεονέκτημα της διατήρησης της επιφάνειας μαγειρέματος ζεστής για περισσότερο χρόνο στην τελευταία περίπτωση.
Νόστιμο, υγιεινό και θρεπτικό χυλό καλαμποκιού θα είναι διαθέσιμο σε όλους, εάν παρασκευαστεί από αλεσμένο καλαμπόκι TM "TERRA" Νο. 3. Για την παραγωγή των προϊόντων μας χρησιμοποιούμε επιλεγμένο καλαμπόκι υψηλής ποιότητας που καλλιεργείται στην Ουκρανία.
Ρίξτε τουλάχιστον 1 λίτρο νερού στο τηγάνι και φέρτε το σε βρασμό. Βάλτε μια σακούλα δημητριακών μέσα, προσθέστε αλάτι και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά χωρίς καπάκι για 35 λεπτά. Βγάλτε τη σακούλα, κρεμώντας την από τον βρόχο με ένα πιρούνι. Αφήστε το νερό να στραγγίξει. Ανοίξτε τη σακούλα σκίζοντάς την ή κόβοντάς την με ψαλίδι. Βάλτε τα έτοιμα δημητριακά σε ένα πιάτο και καρυκεύστε κατά βούληση.
Χωρίζει όλα τα είδη προϊόντων μεταξύ τους ομαδοποιώντας τα σε επιθυμητά μεγέθη. Υπάρχουν τρεις τύποι: κόσκινο πανιού, κόσκινο δόνησης και κόσκινο τύμπανου.
Είναι ένα από τα βοηθητικά εξοπλιστικά που αποτρέπει τα μεταλλικά και μεταλλικά μέρη από το να βλάψουν το σύστημα προσελκύοντάς τα. Οι περισσότερες από τις μηχανές που λειτουργούν σε εργοστάσια αλευριού και ζωοτροφών περιστρέφονται σε υψηλές ταχύτητες. Βίδες και παρόμοια μεταλλικά και μεταλλικά μέρη που σπάζουν κατά τη διάρκεια της λειτουργίας στο φυσικό περιβάλλον από το οποίο προέρχεται το προϊόν και σε άλλες μηχανές εισέρχονται στις εργαζόμενες μηχανές και συστήματα μας και προκαλούν ζημιά. Ο μαγνήτης βοηθά να πιαστούν αυτά τα κομμάτια πριν εισέλθουν στις μηχανές και τα συστήματά μας.
Οι μηχανές προκαθαρισμού τύπου τύμπανου μας παράγονται με χωρητικότητα από 20 έως 100 τόνους ανά ώρα. Με τη μηχανή προκαθαρισμού ÇSI, όλα τα ανεπιθύμητα ξένα υλικά (σκουπίδια, σκόνη, άχυρο κ.λπ.) σε όλα τα είδη σιτηρών (σίκαλη, κριθάρι, καλαμπόκι, ελαιοκράμβη, σόγια κ.λπ.) διαχωρίζονται τέλεια σε επίπεδο που δεν απαιτεί ξανά καθαρισμό.
Χάρη στην αεροστεγή θύρα και τον κυκλώνα, καθώς και το εξαιρετικό φίλτρο του, δεν αφήνει απολύτως κανένα απόβλητο στο περιβάλλον. Οι κοσκίνες μας, που έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με τη δομή όλων των ειδών προϊόντων, τοποθετούνται εύκολα στη μηχανή. Χάρη στις βούρτσες που τοποθετούνται στις κοσκίνες, οι κοσκίνες καθαρίζονται συνεχώς καθώς η μηχανή λειτουργεί.
Με την υψηλή ισχύ αναρρόφησης και το σύστημα συλλογής σκόνης και φίλτρου, δεν αφήνει κανένα απόβλητο σκόνης στο περιβάλλον. Η μηχανή προκαθαρισμού, που έχει σχεδιαστεί από τους μηχανικούς της ÇSI χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία, θα παρέχει τον καθαρισμό που χρειάζεστε για πολλά χρόνια.
Η πολυλειτουργική λύση για δύο τύπους μαγειρέματος: άμεσο, έμμεσο ή και τα δύο.
Η φωτιά μπορεί να ανάψει απευθείας στον βραστήρα που βρίσκεται μέσα στην καμπίνα μαγειρέματος, ή στην καμπίνα καύσης που βρίσκεται από κάτω. Εισάγοντας μια σχάρα στην καμπίνα μαγειρέματος, αποκτάμε μια δεύτερη επιφάνεια για την ταυτόχρονη τοποθέτηση πολλών κατσαρολών.
Έτσι, η φωτιά μπορεί να ανάψει είτε απευθείας στην καμπίνα μαγειρέματος είτε στην ξεχωριστή καμπίνα καύσης, ή και στις δύο ταυτόχρονα, ανάλογα με τις προτιμήσεις, με το πλεονέκτημα ότι διατηρεί τη επιφάνεια μαγειρέματος πιο ζεστή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε αυτή την τελευταία περίπτωση.
Η μηχανή ψυχρής πίεσης PMX45, σχεδιασμένη και παραγόμενη από την PARSMEGA, είναι μια μηχανή κοχλία ικανή να συμπιέζει όλα τα είδη σπόρων ελαίων.
Η μηχανή μας είναι κατάλληλη για όλα τα είδη σπόρων: κανόλα, λινάρι, σουσάμι, ηλίανθο, κάνναβη, σαφράν, σόγια, φουντούκι, φυστίκι, βαμβάκι, σπόρο σταφυλιού, κραμβέλαιο, λινέλαιο, κύμινο, μουστάρδα, παπαρούνα, τσουκνίδα, πικρό αμύγδαλο, ντομάτα, φουντούκι, σπόρο βερίκοκου κ.λπ.
Αυτός ο τύπος φίλτρων χρησιμοποιείται για να διαχωρίσει τα σωματίδια σκόνης από τον αέρα που είναι φορτωμένος με σκόνη, μπορούν να χρησιμοποιηθούν με θετική ή αρνητική πίεση, η σακούλα φίλτρου καθαρίζεται με καθαρό αέρα υπό πίεση 0,5 bar που δεν περιέχει λάδι και νερό.
Η ECO γεννιέται από την ανάγκη να προσφέρει υψηλά πρότυπα ποιότητας σε χαμηλό κόστος.
Ιδανικό για όσους επιθυμούν εξαιρετικά αποτελέσματα στην κουζίνα χωρίς να θυσιάζουν την ποιότητα και την προσοχή στη λεπτομέρεια, χαρακτηριστικά των προϊόντων Rossofuoco. Ένας πολύ επιτυχημένος φούρνος που ικανοποιεί κάθε ανάγκη στην κουζίνα και από τον οποίο, μόλις τον δοκιμάσετε, είναι αδύνατο να αποδεσμευτείτε. Η ενσωματωμένη έκδοση της ECO είναι επίσης υψηλής ποιότητας; πρακτική, με βασικές γραμμές, διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά της αντίστοιχης εξωτερικής έκδοσης; τέλεια για όσους επιθυμούν να επιτύχουν εξαιρετικά αποτελέσματα.
Θέλετε κάτι εξωτικό; Τότε πρέπει σίγουρα να δοκιμάσετε το ρύζι TERRA TM Γιασεμί. Αυτό το ρύζι έχει ένα μοναδικό πικάντικο, λεπτό άρωμα, οι άψογοι χιονάτοι κόκκοι του είναι τόσο παρόμοιοι με τα άνθη γιασεμιού. Αυτό το ρύζι είναι το πιο λευκό σε σύγκριση με άλλους τύπους ρυζιού.
Ο φούρνος ξύλου που κάνει τη διαφορά είναι.... SEDICINONI.
Με την ευρύχωρη κάμερα μαγειρέματος, όλα τα τρόφιμα που ετοιμάζονται είναι σε απόσταση αναπνοής χωρίς να χάνεται ο χώρος ενός παραδοσιακού φούρνου 80. Οι δύο ανεμιστήρες που υπάρχουν εξασφαλίζουν βέλτιστη και ομοιόμορφη μαγειρική όλων των τροφίμων. Σχεδιασμένος προσεκτικά για να ανταποκρίνεται τόσο στις γαστρονομικές όσο και στις αισθητικές απαιτήσεις, ο SEDICINONI γίνεται κλασικός με την βαμμένη έκδοση και μοντέρνος με αυτήν από ανοξείδωτο χάλυβα.
Διαθέσιμος τόσο σε εξωτερική έκδοση (με στέγη και καρότσι) όσο και σε εσωτερική.